ПОРТЛАНД, Орегон — Бившият пилот на Alaska Airlines, обвинен в опит

...
ПОРТЛАНД, Орегон — Бившият пилот на Alaska Airlines, обвинен в опит
Коментари Харесай

Бивш пилот на Alaska Airlines, обвинен в опит да отреже двигателите на самолет, обвинен по обвинения в застрашаване

ПОРТЛАНД, Орегон — Бившият водач на Alaska Airlines, упрекнат в опит за спиране на моторите на полет на Horizon Air е упрекнат по 84 обвинявания в застрашаване, само че към този момент не е упрекнат в опит за ликвидиране, оповестиха управляващите във вторник.

Окръжната прокуратура в окръг Мълтнома в Орегон, където се намира Портланд, разгласи обвинителния акт на огромното жури. Очаква се Джоузеф Емерсън да бъде изправен пред съда в четвъртък по 83 обвинявания за неразумно застрашаване на друго лице - за всяко лице, което е било в самолета - и едно обвиняване за застрашаване на аероплан. Преди това той се призна за почтен по обвинявания в опит за ликвидиране, повдигнати от държавните прокурори, и по федерално обвиняване за интервенция в екипаж на полета.

В Орегон първичните обвинявания в закононарушение могат да бъдат повдигнати от прокурорите в очакване на огромно дело обвинителен акт на журито. Такива обвинявания могат да включват разнообразни обвинявания според от това, което огромното ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР